Het Repair Café Het Hogeland is een initiatief dat zich, sinds maart 2013 bestaat. Het richt zich op duurzaamheid en is vrij toegankelijk voor iedereen die iets te repareren of herstellen heeft. Het Repair Café werkt met uitsluitend vrijwilligers. Dit doen wij door de levensloop te verlengen van kleding en allerlei in huis en tuin gebruikte apparaten. We proberen als Repair Café hierbij samen met de bezoekers de spullen te repareren en hopen daarmee ook kennis en kunde over te dragen. Met het repareren van de spullen in het Repair Café wordt de levensloop verlengd en daarmee het verbruik van grondstoffen verminderd.

Als je een sfeerimpressie van het Repair Café wil zien, moet je op de link hieronder klikken. Het laat zien waar wij goed in zijn: repareren en herstellen.

Wij  ervan!

https://www.youtube.com/watch?v=uRC4I8rhyGU 

of kijk eens hier,

http://premiereclip.adobe.com/videos/AIMGCfKCr5a

 

Veel spullen zijn wel te repareren alleen is dat vaak technisch moeilijk of zijn de kosten hoog.  De herstelacties worden uitgevoerd op basis van een vrijwillige bijdrage van de bezoekers. Zij bepalen zelf wat voor hun de waarde is van de herstelactie.

Entree is vrij én voor iedereen, immers duurzaamheid staat voorop. Er worden geen persoonlijke gegevens van u gevraagd. Ook een identiteitskaart behoeft u niet te laten zien.

 

Koffie/thee staan klaar!